Men hejsan hoppsan.

 
Undrar om jag ska börja som jag gjort i de senaste inläggen? Radera för att jag blir för djup om mina tankar, sammanfatta vad jag gör om dagarna.. (som är de samma gamla tråkiga).. Njaa. Ni vet nog vad jag pysslar med så vi skippar den tråkiga delen :)
 
Det händer rätt mycke skoj ändå! Jag har prövat lax, prövat Body Pump, sytt i benet, kollat på Sons of Anarchy.. Hunnit i kapp alla säsonger väldigt snabbt med tanke på att jag faktiskt har ett liv om dagarna..
 
Med Ella händer det mycket, språket och leken utvecklas.. Sen har hon blivit stöddig också. Berättade häromdan att "Mamma jag behöver inte dig, Vi är inte bästa vänner".. Men sen kröp hon tätt intill och sa att hon älska mig så den trotsen släpper jag ;) Sen busa hon med morfar häromdan.. Hon hade stoppat hans cykelnycklarna i hans te termos.. Vilket han bittert upptäckte försent.. Och det var efter han druckit upp allt och började leta efter nycklarna. Kommentaren som löd var att teet faktiskt haft en konstig bismak på morgonen :)
 
Albin utvecklas han med.. Sjunger sånger och LJUDAR BOKSTÄVER. Jag är så stolt att jag kan dö här och nu. Pppäron. Känner igen bokstäver. Anklagade honom för att vara i en kiss och bajs ålder då jag senare kommer på mig själv skrika "Hejja Abbe du är bäst, du är den som fiser mest"... Jo, men precis.. Mamma poängen bara ramlar in.
 
Så, kram på er och på återseende :)

Rullar på i en väldig fart!!

Jo, men hej på er!! Jag lever (tror jag) Har en förkylning, rösten har försvunnit, ögoninflammation på vänstra ögat och en ett uppsvullet och varit höger öga.. Detta resulterar i att jag är halvblind, stum och orkeslös.. Bra kombo i dessa tider!!

Men va gör jag om dagarna då? Vikarierar i klass 5. Försöker få koll på examensarbetet och försöker ha ett någorlunda familjeliv hemma.. Sämst lyckas jag nog med de två sist nämnda. Skit förkylning!!!

Men vi hade ett underbart lov tsm jag och min fina familj, myste runt, va på bio och avslutade söndagen med att äta på kinarestaurang i Sunne. Nu ligger jag och barnen och myser i sängen och tittar på Ice Age 4 "mommoo"..

Kram

RSS 2.0