2013-07-24 Kolmården

 
 
 
 
 
 
Under helgen gjorde vi ju som sagt en tripp till Kolmården. Det var verkligen häftigt att se djuren på så nära håll. Och vi lyckades pricka att se alla djuren. Vargarna och Lodjuret brukar ofta gömma sig, men vi såg dem! Fick även se björnarna och lejonen bli matade. Hotellet som vi bodde på var det finaste jag sett. Spa och Relax avdelning, så där badade vi och lekte med barnen, jätte fina lekrum och sen en biosalong för barnen. Så där tittade barnen på film en kort stund så jag och Markus fick sitta och mysa lite ifred :) Det som var negativt var att djurparken är byggd på ett berg - jag fick slita som en gris för att gå runt med barnvagnen där inne :P
 
 

och jag lever hårt som jag lär..

 
Söndag - igen!
Veckorna rullar på så himla fort. Känns som att man inte hinner med något på dagarna. När vi kom hem från Halmstad fick jag ett städryck och slängde ut vårt badkar.. Så nu ska jag snåla lite på utgifter och så ska det till nya badrumsmöber.. Detta var verkligen inte planerat då vi har en del annat som vi ka renovera färdigt. Men ni som har badkar vet hur jävla äckligt det kan bli under karet, och ja.. Jag fick nog!
 
Igår var vi nere vid Lissbron, åkte båt och badade med barnens kusiner. Allt jag kunde tänka var - finns inget som slår den svenska sommaren! Senare på kvällen var vi bort till Daniel och Frida och drack lite vin. Mycket trevligt. Jag och Markus har inte varit ute sen april, vilket även var en väldigt lugn kväll.. Så det var roligt att gå ut och vara lite barnfria :)
 
Ikväll planerar jag en löptur, har köpt mig en pulsklocka (89 kr, så vi får se va den duger till..) Ialf, jag är sugen på att testa vad den går för!
 
 

Du satte mitt hjärta i brand.

 

Love and other stuff

 
Hej på er!
 
Kläderna ovan är från sportamore. Jag handlade totalt 9 olika plagg därifrån till summan av 1400 kr. Det tyckte jag var ett riktigt kap. Lite på rean och samt andra erbjudanden. Blev 3 sport bh:ar, två löptaights, en tisha och 3 kepsar. Har längde kännt att jag behöver uppdatera mitt klädförråd när det gäller träningskläder och Nike:s sortiment gör mig sällan besviken. Har satt lite nya mål nu fram till Turkiet resan så dessa kläder blir en stor motivation! 
 
Skorna som är på bilden nedan köpte jag i Halmstad. Haffade även dom på rean så de gick på 300 kr. Man SKA kunna springa i dem till skillan från de andra tone skorna jag prövat som man endast då kan gå i alltså. Men jag vet inte om de berodde på underlaget (sprang först på asfalt) men jag fick ont i ena knäet av det. När jag sprang i skogen så gjorde det inte lika ont. Jag har även gjort flera promenader i dem och det har varit riktigt härligt. Har till och med kännt av en viss träningsverk i rumpan och låren av dem. Så, för 300 kr. Helt okej! Måste testa och springa i dem någon mer gång. Och då endast i skogen!
 

2013 07 10

 
 
 
Hej på er! Uppdateringarna blir lite tätare nu för tiden, tror jag börjat uppskatta att skriva igen. Men just nu har jag Ella i knä och då får man sällan ha datorn i fred! Men jag bjuder er på tre bilder i alla fall. Dagarna går väldigt fort här nere och det är snart dags för oss att åka hem. Dock känns det inte lika tungt i år, då vi har Kolmården kvar att se fram imot :)
 
Återkommer ikväll, tänkte ge er en recension på två springskor jag köpt mig!

tillbakablick

".. tills jag är examinerad lärare.. Och jag känner en press så stor att det inte är sant.
Att kombinera 100 % jobb, 100 % studier, småbarn och sysslor hemma är SKIT jobbigt ärligt talat.
Klarar jag detta, om allt verkligen går vägen och jag är färdig om 39 dagar. DÅ, då ska jag gråta, skratta och unna mig något riktigt fint..."
 

Detta skrev jag 9 december.. Nästan 7 månader sedan. Känns helt sjukt! Minns hur jag mådde sista halvåret. Sjukt stressad och hade ångest konstant. Kände aldrig att jag räckte till. Hur jag än vred och vände så fick inte dygnet fler timmar. När jag satt upp klockan 3 på nätterna och skrev på examensarbetet och skulle upp om 3 timmar. Varje natt vare likadant.
 
Men för att komma till den roliga biten. Jag klarade det ju, uppenbarligen genom något mirakel och viss stönighet. Men va gjorde jag då?! Inte ett skit!! Jo, jag grät och skratta de gjorde jag ju. Men fira det struntade jag helt i. I och med att jag fick en anställning i december så kändes det ju som att jag redan fått högvinsten :) Men i och med att vi ska till Turkiet nu i September så kan vi väll säga att det blir min och min fina familjs belöning. Kan vi skåla lite med paraply drinkar ;) 
 
För er som undrar så är jag för tillfället arbetslös. Eller, föräldraledig som jag föredrar att säga ;) Har skickat in lite jobbansökningar och håller mina tummar stenhårt för att en av de jobben ska bli mitt! Trivs så fruktansvärt bra med mitt jobb. Ja, jag älskar mitt jobb och det är verkligen skönt att man känner så! Sen är det skönt att kunna få vara på hemmaplan och jobba när man har två små. Mitt mamma hjärta skulle inte kunna klara av att pendla.
 
Nej, nu ska jag sluta att undvika att sova :)
 
Kram!

These summerdays <3

 
 
 

Träning, mat osv.

 
Alla hamnar vi i svackor ibland. Att dra till gymmet känns trist, äta nyttigt känns tråkigt när alla sitter och tar sig en glass.. Jo, ni känner säkert igen er.
 
Jag är i en liten sådan svacka just nu. Men jag försöker hålla mitt mål att träna 3 gånger i veckan så att jag inte ska tappa rutinerna helt. Försöker klämma in promenader, inlines turer och sådant istället som jag känner är roligare. 
 
Sedan har jag också tagit ett annat beslut. Att från och med oktober byter jag gym igen. MTC har aldrig kännts rätt för mig. De sakerna jag vill använda är sällan lediga och jag känner mig inte riktigt bekväm att pröva nya övningar då det ofta är mycke folk. Jag vill gärna vara själv när jag tränar.. Och det där är ju väldigt olika :) Så jag ser fram imot att börja på Miljöhälsan igen i höst :)
 
Men till alla er som också känner att ni har en svacka, sätt upp lite nya delmål. Ta inte ett stort i taget.
Mina är just nu:
- Träna minst 3 dar i veckan.
- Äta nyttig frukost och lunch.
- Undvika dricka.
 
Mycket små och enkla delmål :)
 
 
 
RSS 2.0