Love


 

En del av en text som Kristian skrivit i bloggen "ikroppenmin".. Har läst hans inlägg lite då och då.. Men som alltid försöker jag låta bli att läsa sånt som har en påverkan på mig.. Alla är vi känsliga, tårarna rinner.. Men det biter sig fast på mig, etsar sig liksom fast.. Jag har blivit duktig på att hålla en distans till mina känslor, både på ett negativt och positivt sätt.. Saken är den att jag orkar inte hantera tragedier utan försöker istället inte bry mig alls.. Verkar kall, men är egentligen tvärtom.. 

Imorgon ska jag på begravning. Jag har ångest.. Skulle helst inte vilja gå. Men vill vara där för min farmors skull. Visa att jag bryr mig, älskar henne. Hon har alltid ställt upp för mig, hon har alltid varit den som accepterat mig, även om hon inte uppskattat mina sämre sidor. 

Det sker en del tragedier runt omkring oss, i vår familj. Men jag är tacksam att mina barn är friska, har en frisk mamma som får dela deras skratt, tårar, trots, ömhet.. Sen för en tid tillbaka fick jag en mycket rolig nyhet, måste jag väll tillägga i allt det tragiska. Att glädjas för en vän är det finaste som finns! 

Kram

Workout




Träning och hälsa står äntligen i fokus i mitt liv igen.. Så för de som velat se mer av det, så är de på väg mer inlägg :)

Alanya








 
Här kommer bildbomben! Har så mycket fina bilder men valde ut några :) Hotellet vi bodde på var jätte fint. Inte långt från stränderna eller centrum.. Dagarna spenderades vid poolen eller vid havet. En av dagarna var vi vid ett vattenland! Jag blev förälskad i Turkiet och kommer absolut åka tillbaka, inte i början av september dock, utan i slutet då det är något svalare :) 


Godmorgon världen




Älskar den här bilden på barnen.. Ja, allt utom Albins frisyr.. Måste ta tag i den nu innan han tar skolkort. Ella började på Albina dagis nu efter sommaren och det mesta går bra. Det första jag var rädd för var hur det skulle gå med toabesöken.. För, efter mycke slit och en riktig vrång Ella så gav jag upp pottträningen med henne  (ja, nästan i alla fall) Och finns det någon som eventuellt skulle vara mer stönig än mig så är det ju hon.. Så när hon såg att jag sluta bry mig så tog hon tag i det själv :P Men att gå på toa funkar lika bra på dagis och det gjorde mig glad! Så nu har jag ingen med blöjor hemma längre.. 

Det jag såg fram emot mest var ju att ha dem på samma dagis.. Men det blev lite fel det.. De har svårt att släppa varandra och hänger mycket med varandra. Albin hade uttryckt att ha måste kolla så att Ella är trygg.. Och det värmde mitt mamma hjärta. Nu tycker fröknarna att det går bättre, så det är ju bra. Sen har Albin börjat på kyrkans barntimma på tisdagar och det är skönt för honom med lite egentid. Jag och Markus har även börjat dela lite på oss och ta varsin unge med oss.. Och det är verkligen uppskattat både för oss och dem.. Mysig egentid med en :) Men fortfarande är det mysigast när vi är alla 4! 

Nu, dags för duschen och jobb!

Flowers







Kastade sommar blommorna när vi kom hem från Turkiet och ersatte dem med höstens blommor.. Hortensian kommer jag ju att få byta ut.. Kunde inte låta bli, blått och lila tillsammans, mina favorit färger! :) 

Love



Söndag



Helgen rullar på snabbt som vanligt! Vi har byggt på Akilles hundgård, så snart är den färdig! Igår va Linda och Viktor här, köpte pizza och kollade på Körslaget! Är verkligen roligt att sitta och kolla på det när man känner igen hela kören.. Sen är ju min kollega med och sjunger så det är ju också jätte roligt :) 

Förr förra veckan kom vi ju hem från Turkiet.. Vi hade det underbart och en bildbomb om det kommer! 


RSS 2.0