25 juni 2013

 
 
Hej på er 
 
Ligger och inväntar tröttheten och tänkte passa på att uppdatera bloggen lite. Går så långt imellan medan jag skriver men lusten för blogg har liksom försvunnit när det finns så mycket andra sociala medier som inte tar så mycket kraft. Men visst är de roligare att kika in här och läsa vad jag skrivit. Jag brukar läsa gamla inlägg :)
 
Jag och barnen har sommarlov! Så skönt, mina tvångstankar om måsten hit och dit har släppt i och med att jag tog examen och för första gången på 3 år kan jag bara njuta. Inga krav på mig själv vad jag måste göra osv.. Utan bara slappa! Och barnen njuter nog lika mycket som jag :)
 
Till helgen vankas det 3:års kalas. Mammas ögonsten fyller år. Tänka sig, minns det som igår när vattnet gick på förmiddagen, vi lurade alla och smög iväg och födde världens vackraste Ella. ♥ Sen ska vi inte tala på grabben på bild ovan. Han är numera 4,5 år han!!! Det är helt sjukt, just nu vill jag bara stanna hans ålder. Märker redan att det där med snos och gos med mamma ligger inte på hans prio ett lista längre.Det ska va lek och bus dä.
 
 Så, hoppas er sommar också börjat bra. Kram!!
RSS 2.0