det värker i både själ o knopp..


åhh. hela den här tenta grejen har tagit hela min ork ifrån mig. Jag är konstant okoncentrerad och motvillig till att göra något.. Jag bara vandrar omkring o gör ingenting. Gud va jobbigt det är! Men jag ska försöka göra ett litet ryck nu ikväll. Jag vill ju så gärna klara ett G!
Imorrn får jag i alla fall en uppryckning, kommer några fina brudar hit och fikar med mig :) Ska baka något smarrigt till oss också!

new..

Vardagsbabbel

Sitter och myser i soffan efter att ätit paj som vi alla hjälptes åt att laga, Albun kläckte äggen och Ella kleta margarin ;) Klickar även runt på phonen, nyss laddat ner en photoshop app och den var verkligen rolig :) Om bara ett par minuter så ska jag följa med Albin och Markus till sängen för att ha läs stund. Personligen känner jag mig halvblind, slängde linserna i toan då jag trodde jag hade två nya, men nej da! Bara en, så nu känner jag mig skelögd och halv blind.

Vem är din sambo?


Dagligen så läser man eller ser titlar som "Hur är din man av dessa påståenden", "Vilka är ni i förhållande utav dessa förhållande typer" Den senaste jag läste var något i stil med, din man är en slöfock om han skyller på att han inte kan.. Detta och självklart att jag har en bra syn på mitt och Markus förhållande så kan jag lätt säga att Markus och jag är paret i JIMS VÄRLD. Markus är Jim rakt igen. Och det vet han så väl själv, kommer på honom sitta och skratta med ett skratt som talar om han han känner igen själv i det han gör.
Och med detta menar jag bland annat alla fina smölögner som kommer med på köpet ibland, som när han gick ut för att rasta hunden, 10 minuter senare hör jag hunden skälla i garaget och Markus var hos grannen och fick sig grogg. Eller när han påstår sig städa och jag hittar allt gömt i ett hörn.

Men vad ska man säga? Vi har känt varandra i snart 7 år. Och då ska man väll fortfarande vara glad att han kan överraska en och att man faktist har känslor som betyder att man fortfarande bryr sig :)




tisdagsbak.


Det blev inge solsken, men det blev ett par vändor till tippen. Tråkig rensning av garaget var det som stod på schemat. Imorgon börjar vår vecka, imorrn är det måndag för oss. Det blir så när Markus går fem skift och har helga när som helst. Skulle vara skönt om han hade ett måndag - fredag jobb så man fick lite bättre rutiner. Meen, man ska inte vara bitter. Och det har vi inte varit idag heller, jag och Ella bakade snickers kakor när Albin sov. Enkelt och mycket gott :) Albin åt dem och det betyder alltså att det smakade bra, han är lite kräsen min pojk. Nu blir de ett avsnitt gossip girl innan jag trillar i säng, varit vaken sen 4 i morse så jag är smått sliten..





det vankas Halloween..


Det närmar sig Halloween och The Corner här i Munkfors skulle köra ett party även för de små. Vi var iväg på disco där i söndags och Albin kan inte sluta prata om att han ska på "partii" igen (: På Halloween så fick man vara utklädd och jag sitter och kollar runt lite. Visst kan det vara tråkigt att lägga ut pengar på en dräkt som barnen kanske bara kan använda två gånger? Jag menar, dom växer ju så mycket. Men så var jag in på HM och hittade en döskalle dräkt och jag tror nog att man kan använda den som pyjamas sen också. Och det är ju smart, då kommer dom ju till användning mer än en gång :) Annars går jag även i planerna att Albin ska vara dracula och Ella hans grevinna ;) Men nedan är två godbitar från HM.



godmorgon redan strax efter fyra..

Ella började hålla lådan redan vid fyra imorse, det var välling och täppa i näsan. Sen vakna Albin och vi låg och snosa ett tag. Nu ligger dom och mornar sig framför tv:n och min mage börjar kurra efter frulle och en kaffe kopp. Undrar va denna dag har att bjuda på? Tror ni vi kan få lite solsken så man kan vara ute och leka lite utan att frya ihjäl? Ska i alla fall försöka slänga ut de gamla garderoberna så man kan få klart sovrummet någon gång. Borde plugga från dag till natt just nu men det finns det inte tid för. Ska i alla fall göra mitt bästa att få lite gjort nu när barnen ligger med Markus och myser..

Men God Morgon i alla fall på er från oss!



new, fresh start..


Efter mycke tankar flyttar jag mina tankar hit. Och vad kan då vara bättre än att starta med att skriva om sig själv? (; Marika heter jag och Edberg klingar fint bakom där. Mina benämningar är tvårbarnmamma och student. Mina egenskaper är många och starka, kontroll freak klingar nog högst av dem alla. Måste alltid ha kontroll, ligga steget före och bestämma. Gillar att vara driven och gör allt för att vara så bra som möjligt. Man skulle kunna säga att jag lider av Gordon Ramsys sjukdom, "att sitta still i fem minuter känns som att slösa bort en hel jävla dag". Leder även av en annan fin egenskap och det är dåligt samvete, som en sån klok man en gång sa "Det är alltid fel människor som leder av dåligt samvete" Dock stänger jag in det mesta i mig själv och grubblar tills jag snubblar.. Men över till något bättre, den finaste siden av mig som är mina två barn, Ella och Albin. Det är för dom jag gör allt.  Varje dag med dem är en lycka som inte går att b e s k r i v a . Och då undrar ni kanske hur jag är som mamma? Jag har svårt att lämna bort mina barn, gillar mer att ha them around all the time. Även där är jag ett kontroll freak. Det ska vara rent, lärorikt och mycket stimulans.
Jag brinner även för inredning och skooor. Många gånger skulle jag passa bättre som miljonär. Och vad gjorde jag utan min kaffe kopp? Njaa, not much.. Önska också att jag kunde skriva att jag tränade en massor, med det finns de absolut ingen tid till, men en springtur och promenad blir de hit och dit :) Och vad kommer ni hitta här som inte fanns i den andra? Ja, det får ni helt enkelt stay tuned to find out!
RSS 2.0