Break away..


kliar mig i huvudet, skåpäter, suckar, skriver på skoluppgifter, slökollar på LA ink. Svider i hjärtat.. B e h ö v e r  något nytt nu! En förändring i vardagen eller nya rutiner. Allt går bara i ett och jag hinner inte riktigt med. Känns som att jag bara driver med tiden och inte riktigt njuter här och NU! Vill ha sol, vill ha mys. La Familia åker till Halmstad imorrn och ni anar inte va de sviiider att inte kunna hänga på, som vi alltid annars gör. Hade behövt det, hade behövt att bara VARA, inga måsten utan bara njuta av barnen och sällskap av familjen. Usch, April va en tråkig månad.. Hoppas på Maj..


lördag?!..


pratat med Linda, flickorna är ute och roar sig ikväll igen. Längtar efter dem så de hade varit roligt att för en gång skull säga "självklart, jag kommer" Meeen, så vart inte fallet denna gång heller. Är oerhört tacksam att ha en vän som Linda som aldrig slutat fråga om jag vill hänga med på saker, trots att hon oftast får ett nej för att det liksom inte går ihop. Om hon är pigg imorrn kanske jag tvingar ut henne på en springtur, hon ska ju springa milen snart och inte ens börjat löpträna, hehe :P

Men, jag har haft en riktigt bra kväll, syster och Johanna kom och vi va ute och lekte, mor&far bjöd på grillat och sen köpte vi frukt och choklad som vi smälte och doppade i. Kidsen njöt av att ha dem här så det va 2 ledsna barn jag stoppade i säng flera timmar efter läggdags, dom ville väll aldrig att de skulle ta slut :)

Men nu ska snart dagen ta slut för mig också, ska krypa ner o slö titta lite på tv.

Tack.




Tack för att du finns, tack för att du kom till världen och förändrade mig. Min livlina. Tack för att du gjorde mig hel.

inspo..

Lycklig.


Kom hem genom dörren, möttas återigen av ungar som kom springandes och skrikandes. Dom var än en gång väldigt glad över att mamma kommit hem :) Härlig känsla att veta att man varit saknad.

På kvällen så lekte jag och Albin med Play-doh och jag måste bara säga vilken fantasi den lille mannen har. Av en degklump gjorde han en lekpark med gungor och hela köret. Jag spann vidare på det och hjälpte till att göra fyra kanor. Till dessa kanor skulle det finnas människor, så av en plupp så fick han fyra vänner. Och inte vilka vänner som helst, utan han själv och hans tre bästa kompisar. Dom håller han kärt ska ni veta :) "mina kompisar, vi är bästa vänner"

Sedan slog vi oss ner i soffan och kollade på "Min pappa är bättre än min pappa" och där levde sig Albin in och kallade att han och Markus var ett av deltagar paren. Han hejjade på och varje gång dom gjorde någon slags seger hälsning så skulle han och Markus göra samma sak.. Och Ella skulle inte vara sämre hon, så hon och jag fick agera ett annat par :P

Idag tog jag fram en ny bok att läsa, dinosariet, tyvärr va de bara en fakta bok med mycke tråkig text så jag fick spontant hitta på en saga, men den måste ha varit bra för jag fick läsa den två gånger, haha.

Och just nu sitter jag och har världens flow i mitt skolarbete. Så himla go känsla! Så, ska runda av lite nu, märket att klockan är mycket.. Men imorrn ärre helg, och jag ska träna, plugga och städa lite här hemma först :D

Mamas klädsel

Marika

Första dan på Uni..

Hej och hå va trött jag är! Det tar på krafterna att sitta still, lyssna och tänka en hel dag. Sedan drog läraren ut på tiden och stressen som uppstod då va inte rolig när jag visste att jag skulle hämta kidsen.. Tur man har världens snällaste mamma som åkte och hämtade dem :) Det är svårt att pussla ihop saker o ting när Markus jobbar eftermiddag.

Ungarna skrek av glädje när jag kom hem och sedan fick jag en till trevliga överraskning på kylskåpet när jag kom hem. Älskade du!

2 dagar kvar, hoppas på massa inspiration, behöver det.

söndag..


först och främst vill jag tacka Moa för den fina kommentaren, den värmde verkligen :) ibland, eller rättare sagt ofta är det roligt att få komplimanger och denna tar jag verkligen åt mig!

igår sprang jag milen på 45 MINUTER! Fattar de inte ens själv, men hade Markus med mig på inlines så det blev väll ett helt annat driv. Dum som jag var så hade jag syrrans springskor på mig, för springturen blev lite spontan hemma hos mor och far så då lånade jag av henne.. Så nu har jag jätte ont i en fot, kan inte riktigt stödja på den..

annars då? kidsen sover, jag har förberett inför kommande universitets dagar.. ska snart slå mig ner i soffan och läsa lite litteratur. när barnen vaknat ska vi väll försöka hitta på ngt roligt att fördriva tiden med. saknar Markus som jobbar eftermiddan. Hoppas ni har en bra söndag och laddar upp batterierna!

träning...


jovars. de går framåt, efter en veckas uppehåll för förkylning är jag back on track :) nu har jag dock kommit till ett hinder. jag vill framhäva mina muskler mer, alltså göra dem synliga och träna mina nedre magmuskler. dock vet jag inte riktigt hur. vad jag förstått så handlar de om att äta mycket protein, och det finns väll i kyckling, ägg, kesella?! det är ju rena rama djungeln för mig. har aldrig riktigt fattat kostens betydelse och när man lagar mat som är barnvänligt så är de svårt att få grepp om mat till sig själv. Men att lägga till ett ägg, broccoli, lite kyckling och bla bla bla ska väll inte kunna vara så svårt? Nää, dags för google att få göra sitt här ;) Om någon vill ha tips av de jag får reda på, så hojta till :)

Förresten så vart det ögoninflammation och Ella fick utskriven salva. Jag säger då de, de är att tur att man tjatar lite ibland!! För annars hade gumman gått hela helgen och haft ont och inte ens påbörjat en behandling. Nu får vi bråka lite om att kleta salva i ögonen, inte alls roligt men fasiken så mycket bättre än att lida (:

sjukstugan..


Ella vaknade igår med var kring båda ögonen.. Vi avvaktade lite igår och försökte tvätta så bra som möjligt. Det är svårt att komma åt och få bort det när det torkat fast.. Imorse såg hon värre ut, ögat va rött och irriterat så jag ringde och tjatade till mig en tid. Känner att det är bättre att dom tar sig en titt än att låta bli att undersöka så då tvingade jag in mig vid två (: Men så är det, du känner ditt barn bäst och det är ditt barn, så en diagnos på telefon nöjer jag mig inte med, även om jag får samma svar efter dom tittat på henne så spelar de ingen roll. Då är det i alla fall en riktig undersökning!

Fick även en avisering från Bangerhead förut, så vid fem får jag åka och hämta mitt paket. Det innehåller en hårinpackning från Joico. Haft Loreals förut, men var sugen på att testa något nytt, och ute i den där djungeln så har jag hört mkt bra om just Jocio så jag slog till på en flaska. Håret är väldigt livlöst och torrt just nu så hårinpackningar är ett måste!

Hoppas ni får en bra fredag, fredag den 13 ;) Kram!

always be the best version of you..


idag tittade äntligen solen fram (: Så, va gör man då som tvåbarns mor? Joo, tvingar med sig barnen ut och leker! Eller även kallat trädgårdsarbete, haha. Vi krattade ihop och påbörjade uppfräschningen av trädgården, blommor ska planteras, träd ska planteras om. Vi fick till en hög och pyromanen i huset gjorde en brasa (; Imorrn börjar helgen för dem flesta men för oss kan man nästan säga att veckan börjar. Ungarna ska till dagis för första gången denna vecka. Men vi ska att försöka ha de mysigt fast gubben i huset är borta.. De brukar ju inte vi ha några problem med (:

på kvällen avrundade vi re med lite mys tsm med grannarna. alla köpte sig varsin sallad, tror träningen gett oss fnatt ;) haha! men nu blire sängen. Så gonatt på er :)

Ella Marika Lovisa.





Jag är alltid varit förtjust i svartvitt.. O jag vet inte riktigt hur upplösningen blev på den i färg här.. Men aja, så kan de gå. Men vilken är eran favorit?

vackra lilla du.




Sitter o leker i ps, men herregud va jag tappat stinget. år sedan jag höll på med sånt här. tålamod är a och ö, och det har jag tydligen tappat bort ;) Nää, en kakbit och get back to work :)


Jag undrar ja..

Vad folk tänker när dom kliver in i omklädningsrummet, ser denna väska och sedan kliver ut i rummet och ser mig?!

"Har hon snott någon unges väska?"
"Är hon besatt av super hjältar?"
"Tror hon att hon fem?"
"Är hon med i någon klubb där man i smyg möts och lever ut sina fantasier som super hjälte?"
"Är hon kanske självaste Spider man, isf fräänt"

som att vända på en pannkaka.


herregud vilken skit humör jag va på igår, fast jag hade en toppen mysig dag. märkligt de där... Men vi är väll mänskliga så en down tip once in a while är väll att räkna med :)

imorse gjorde jag som bestämt, sprang skiten ur mig i 8km och sedan styrka på detta. underbart. blev som en helt annan människa. det är svårt kanske att förstå vad träning betyder för mig, ensamtid, ger mig bra energi och tar bort dålig. Fantastikt (: Sedan åkte vi till Sunne för att storhandla. Till min lycka fanns Kesella Hallon där! Nu är jag inne i ett plugg stim och det känns ju underbart att det är SISTA uppgiften inför sommarlovet som jag sitter och håller på med. Själva genomförandet ute i praktiken återstår ju och skrivande efter det. Men jag är ju på G ialf!

Vi hörs, kram från en riktigt glad Marika!

Hade visst fin besök igår..

Av inte mindre än TRE TIGRAR! :)

mirror, mirror on the wall..




ibland kan ett inlägg här verka totalt oinspirerat. några få ord som beksriver någon känsla, som "bara för att". Men bakom varje ord finns en djup känsla. ett uttryck. något jag behöver få ur mig. idag har jag haft en dålig dag, eller ja, en dålig start som påverkat mig hela dagen. just nu njuter jag inte av tystnaden, heller inte av att jag är jätte pigg och ensam vaken. just nu önskar jag nog att det var imorgon eller att det va igår. men allra helst imorrn och med en feber fri Albin.. tidigt upp till gymmet och göra av med lite känslor och sedan hem för att mysa och ha en bra dag.

Påskpyssel.


Godmorgon på er allihopa! Efter att Albin vakna vid sex så tror jag att jag råka slumra till igen och vakna vid åtta. Vaknad av att Albin stack in en vattenflaska i munnen på mig. Va väldigt torr i mun så de va nästan som att han läste mina tankar :P Kidsen kollar på film och jag ska fixa kläder. Pappsen bjuder på mat vid 12 sen ikväll så ska dom återigen bjuda på påskmat. Och någonstans därimellan så ska ungarna få gå ut och leka efter påsk ägg :)

Nu på morgonkvisten har vi också haft påsk pyssel, målat ägg och påskbrev som ska ges bort sen. Nog gillar jag påskpyssel bäst utav alla högtider som innefattar pyssel.





jag skulle inte vara densamma utan er.


jag skulle vara tom, vilsen, omotiverad.. någon helt annan person utan er. Vad ni gjort för mig sedan ni kom till världen är något jag är så oerhört tacksam för. Ni förändrade allt och hela mig. Ni är mina mirakel och det är er, och bara er jag kan tacka för att ni gjort mig till den jag är idag. Någon som jag för första gången i mitt liv kan vara stolt över att vara. <3


Yo

let it flow.


sitter och funderar på allt och ingenting. hur lär man sig slappna av? hur kommer man i sängs tidigt? kan man sova ikapp snart 3 års sömnbrist? hur slutar man tänka på allt negativt och uppskatta det positiva man gör? varför spricker mina nagelband hela tiden? vad är den bästa hårinpackningen? får jag jobb när jag är utbildad och klar eller vad händer? varför är jag alltid skit hungrig klockan 10 på kvällen? är de verkligen sant att jag ätit upp ett helt smörgåsråns paket själv på 2 dagar? varför är jag beroende av att duscha? hur blir man av med sitt telefonberoende? ska man avsluta medlemskapet på fb? orkar jag läsa en sommarkurs? varför skriver jag ens det här? vart finns de snygga boots till ett billigt pris? kan någon köpa ett par Dr Martens till mig? Kommer jag någonsin vinna på triss? när ska jag åka till Halmstad? kommer jag då åka till Gekås? vad ska jag ha på mig och barnen imorrn när vi ska till farmor och käka?

jaja... så kan de va (:

Världens finaste..




Här ser ni världens finaste knutgubbe och gumma :) Va med kidsen till dagis imorse och gick påsk parad med dem. Sen har jag även gjort första gym passet på över en vecka och nu så är det plugga som gäller.

Nytt i garderoben.

Going dark.




Yepp, Som ni ser. Jag är nu ÄNNU mörkare. Känns konstigt att veta att för 5 månader sedan va jag väldigt blond. Nu är jag väldigt mörk med inslag av guld och rött. Och jag stortrivs. Alla mina färger i ansiktet, ögonbryn och ögonfärg framträder på ett helt annat vis. Nu måste man bara få lite sol i ansiktet också, eller ja. Bli kry :)

Shopping i K-stad.

 

 



Fika = power vila för mamma? Markus skulle åka ner till K-stad och handla inlines i måndags. Jag tänkte att det där går väll snabbt så vi hänger väll på så kan jag passa på att handla mat på Ica Maxi. Jo tjena, de tog Markus år och dag att välja ut det han skulle ha.. Och under tiden hann detta ske.

- Jag hittade Albin högst upp på en stega inne på Inter Sport.
- Hittade Ella gåendes på en löpband på Inter Sport.
- Albin kom rullandes på en Skateboard på Stadium
- Åkt 3 bilar (sådana som man stoppar i en tia)
- Fikade så att febriga morsan fick vila i 5 minuter.
- Dom sprang in på Coop och ville ha godis.
- Snodde ballonger på McDonald.

Ja, herregud. Roligt hade dom, de vill jag lova. Men jag va heelt färdig, haha.

Mysiga dag <3



Så här har min utsikt sett ut hela dagen. Kidsen har lekt ute på altan och jag jag har suttit och snorat under en filt och njutit av solen.. Sedan åkte även grillen fram :) Ibland är livet så himla bra, så himla enkelt och allt faller bara på plats.

Den nya soffan..




Jo, nu är den på plats. Dock utan glasskivan på bordet som förmodligen exploderat under frakten så den ska jag skicka in en reklamtation på.. Och det var då banne mig inte så "bara" som hon beskrev i telefonen.. Minst en timmas pysslande. Samt att jag skulle ta kort på skivan, men lätt och ta kort på något som är i tusentals delar. Nej, lite besviken är jag och skulle det bli så att jag måste betala för detta kalas, ja. Då blir jag riktigt arg. Men annars, I LOVE IT

RSS 2.0