Träning


 
Godnatt på er ❤
Ligger och surfar runt lite innan jag ska släcka ner här hemma.
Tränade magen idag. Och detta brukat jag göra genom något som kallas för WOD. 5 repetitioner för varje övning. Brukar ha 3-4 olika övningar. Kör ett rep och sedan vidare till nästa övning. Jag tar då tid, det blir ingen paus utan jag kör på. Det blir intensivt :) Rekordet är 12 minuter och det ska bräckas! Idag blev det inget sånt för jag hade båda barnen med mig till gymmet! Haha, kaos blandat med glädje och någon konstig slags ro! 

Om en dag är det nyår och jag tänkte mig på en års resumé :) Kan bli spännande då det varit ett år med mycket blandade känslor och upplevelser! 

Kram och godnatt! 


 
Tänk, dessa två små växer och blir så stora.. Om mindre än 2 månader är Albin 5 år! Det är helt galet.. 5 år.. Min grabb, som är det bästa som har hänt mig tillsammans med sin syster. Mannen med ett hjärta större än någon annan jag känner.. Aldrig mött någon som är så ödmjuk, omtänksam och rar som han.. ❤ Nu ligger han bredvid mig och sover i sin super hjälte dräkt och det är precis vad han är, en superhjälte, min superhjälte! 

En vit jul, ett vitt nyår


 
Julen är förbi och snart kastar jag ut alla tomtar, röda gardiner och granen.. Att det ser ut som hösten ute har förstört det lite för mig.. Tomten ska komma när snön faller hade jag lovat Albin och istället regnade det.. 

Mina barn hade ändå en mycket bra julafton. Ivrigt sprang Albin upp på morgonen för att kolla om tomten lämnat något paket under granen. Ifjol hade vi hysteriskt mycket julklappar och till slut så var det inte ens roligt att öppna flera. Så i år hjälpte Markus mig att begränsa det hela och barnen var otroligt nöjda :) Det var känslan i mystiken om tomten som gjorde det hela, inte massan av paketen.

Och till rubriken. Det pratas mycket om att ha en vit jul, en nykter jul. Det är för mig en självklarhet! Och det året om, aldrig kommer mina barn att se mig i ett annat tillstånd än nykter. Jag dricker heller aldrig ett vinglas eller dylikt till maten, ser ingen mening i det.. Men vad som är lika viktigt är ett vitt nyår! Där tycker jag man nästan blir påtryckt att skåla in det nya året! Man ska festa och vara glad. Vid jul kanske många dricker för att dämpa dåligt samvete för att man inte kunnat ge barnen det dom önskat sig eller för att man jämför sig med vad andra föräldrar kan köpa till sina barn.. Jag känner empati för dessa människor och en stor sorg för deras barn. Inte för klapparnas skull, utan för hysterin och ångesten.. Men vid nyår känner jag att det är någon annan slags känsla som sagt. Men, jag röstar för ett nyktert nyår, med god mat och mys med de som står mig närmast ❤

God fortsättning på er!


Årets dagisfoto



 
Åhh! Jag vet inte hur fotografen lyckades. Men det gjorde hen verkligen! Har sett flera andras barn foton och hem har verkligen lyckats ta jätte många fina bilder! Mina två blev så smöli och fina! 

RSS 2.0