Dagens form

När jag går hemma och bara studerar, är inte särskilt aktiv på förmiddan så brukar hungern inte heller infinna sig förrens vid lunch. Men så kan man ju inte ha det. Så jag brukar göra en smootihe med en massa grejer i som slinker ner lätt. Är även en favorit hos Ella. Brukar sätta i dubbla sugrör så delar vi :) Efter träning kan du ju enkelt bara tillägga lite proteinpulver så får musklerna ännu mer av vad de behöver!

Turkisk youghurt

Kesella lätt

Hallon

Mjölk

1 banan

och sen sötar jag den med stevia 

 

Superenkelt och gör gött!!

You will always be the best part of me..

Vilken fantastisk helg jag haft!

Under veckan så gick jag och va lite lett för att det inte fixades nått disco för de små såhär under Halloween. Känns som att denna kommun inte tar tillvara på de små och erbjuder dem så mycket. Vilket lämnar ganska så stora krav på oss föräldrar när det gäller att stimulera våra barn. För stimulans och rörelse behöver dem.

Men sagt och gjort. Jag bjöd över några av mina vänner och köpte kex och ost. Sedan några av Albin och Ellas vänner och bjöd på kroker, godis och monsterdricka. Tände ljus, skärde till en pumpa och dekorera med lite spindelväv. 

Kvällen var hel lyckad och jag vart glad över att få träffa mina vänner :)

Idag va herr Markus lite loj efter tequilan igår ;) Men sparka upp honom ur sängen och så tog vi med kidsen ut i det härliga vädret. Humöret var lite svajigt efter tids omställning men vi fick en god nypa luft och det var gott :)

Oct. 27, 2012

Alltså jag måste bara berätta.. Markus satt och kolla in min fb igår och gav kommentaren, va skriver folk för konstigheter egentligen? Massa tecken och krumelurer, va fan är de för nått?? Jo krumelurerna var :) och <3 Vilket han aldrig sett förut. Så jag prövade honom lite..

=) Smiley med bävertänder
:@ Smiley med napp i munnen
:S Någon som busar och har en sned mun

Ibland känns det gött att han inte blivit beroende och datanördiserad som oss andra.. Och ibland känns det bara för roligt.. Som igår, trodde han drev med mig först men icke :P

Everything is lost.

 
Tips på god shake efter gymmet:
 
Turkisk youghurt
Proteinpulver med smak - jag har cookies and creams ;)
1 banan
Lättmjölk
 
Sen blandar ni hur ni vill. Jag vill ha min ganska rinnande så jag kan lyxa till det med ett sugrör.
 
Tog ett benpass på gymmet idag, prövade lite nya övningar och jag gick därifrån med en bak som inte hade orkat lyfta en vikt en gång till. Skönt! Imorrn väntas ett armpass, gäddhänget ska få sig en omgång är det tänkt. Saknar fortfarande en träningskompis så Linda fått lunginflammation :/
 
Men sen är det andra planer på G. För nästa vecka får jag ett personligt kostschema. Behöver bli mer kunnig och bra mat.. Äter i stort sett bara det samma och det funkar inte i längden.. Spännande att se vad detta kan göra för nytta :) Före och efterbilder kommer jag givetvis ta, får se om mitt ego is big enough to shaare it with you!
 
(Märks det förresten att jag är glad igen? Förutom inlägget nedan då som talar om deppression, men låten är ju bara för fin.. Ialf, jag är skit glad. Hela jag är skit glad.)
 
 

I know when the battle's lost

I've emptied out the minibar
Did it all by myself
About to go and key his car
Yeah-yeah, I'm what you call a mess

I can't remember what went wrong
I started talking to myself
I even hate my favourite song
What would a damsel in distress?

And if you ask me where I'm gonna be tonight
Ask me if I'm gonna be alright, I'll

I'll be crying out your name
Drink through all this pain tonight
I don't even wanna fight
I know when the battle's lost

I'll be crying out your name
Drink through all this pain tonight
You and I were never right
I know when the battle's lost

The painful things you did to me
I'll do them all to someone else
And that is how it's gonna be
It takes a lot of self defense

So don't you ask me where I'm gonna be tonight
Don't ask me if I'm gonna be alright, I'll

I'll be crying out your name
Drink through all this pain tonight
I don't even wanna fight
I know when the battle's lost

I'll be crying out your name
Drink through all this pain tonight
You and I were never right
I know when the battle's lost

Nothing really matters when the lights go out
Stumbling into the dark
Everything is shattered
I'm not picking up the pieces of my broken heart

I'll be crying out your name
Drink through all this pain tonight
I don't even wanna fight
I know when the battle's lost

I'll be crying out your name
Drink through all this pain tonight
You and I were never right
I know when the battle's lost
 

Träning..

Äntligen känner jag mig på G igen så tips, motivation och dylikt kommer nu uppdateras under kategorin träning! Kvällens pass va attack och svetten rann av mig, härligt!! Cardio och styrke träningsschema är skrivet och jag längtar tills nästa pass! Ska inta löpbandet och målet är att klara milen (igen) innan jul!! Har ni några såna där konkreta mål? Dela med er!!

Hangout..

Regnet öser ner och film och inomhus lek är ett faktum.. Men söndag verkar bli fin och då hoppas jag på en utedag som denna nedanför.. Vi va på studsmattan närmare en timma, haha.. Mysiga bilder är de i varje fall :)

Nu sitter vi också i kollar på film, snart läggdags. Pappa och syster va här på besök och lekte med lego så barna blev lite uppspelta så vi myser som sagt ett tag till innan mötet med John Blund. Uppskattar besök som dessa, pappa är alltid så bra att snacka med! Och barna uppskattar systers besök :)

Näst sista dan..

På VFU imorrn.. Nästa gång jag går dit är dem som lärare och inte praktikant. Det är stort.. (det har jag väll inte tjatat om förut, haha..) Nedan ser ni mitt första betyg för VFU. Skriven av den handledaren som är grunden för den pedagog jag strävar efter att bli! De finaste ord jag fått som värmer mitt hjärta och stärker mitt självförtroende i tuffa tider.

Varför?

Ibland stannar tiden, vi möter ett öde som ställer våra liv på kant. Man lär sig gå vidare men gör man verkligen det? Klumpen i magen finns kvar och det samma gäller tankarna. Ibland känns allt så ytligt. Varför jag mår så dåligt över känslan av att tiden inte räcker till är för att jag på riktigt värderar min tid med de jag älskar mest. När Ella kröp upp tätt intill mig och drog sedan Markus tätt intill oss så kom tårarna. Jag är så tacksam för min familj och jag önskar att alla fortfarande fick känna sin familj nära i andetag och kropp..

Ikväll finns det många tankar i denna hjärna, men det kan lätt bli så när man blickar bakåt i tiden..

Vem är vi att döma, rätt eller fel?

 
Ja, det kan man verkligen fråga sig.. Inom mig bubblar det en massa tankar, dåliga som bra. Tänker på bemötande av människor, uppskattning, tid. Låter lite rörigt, jag vet.
 
Men just nu så känns det som att jag varken hinner med mig själv, mina barn eller min Markus. Så nu sliter jag röven av mig för att bli klar med några uppgifter för att kunna ta ett lugnt höstlov med mina barn.. Wish me good luck!!!

Drömmaren..

Något sådant vill jag ha i Ellas rum när hon blir äldre.. Så fint :)

fredag, bästa dagen på hela veckan..

 
Slutade vid halv två, vilket jag verkligen behövde.. Direkt hem på handling och sen iväg till Bergsäng, umgick med kusinerna och det är så roligt och se hur mina barn ser upp till dem. I deras ögon är dom häftiga :)
 
Men det har varit en väääldigt bra vecka. I måndags mottog jag ett samtal från rektorn som erbjöd mig ett vikariat från och med 1 december fram till sommaren. Detta är så stort för mig så jag kan inte beskriva..
 
I snart 3,5 år har jag slitit.. Sena kvällar/nätter har jag suttit uppe och pluggat. Jag har personligen tyckt att barnen varit för små för att tillbrina för mycket tid på dagis så jag har valt att ha dem där 5 timmar om dagen 3 timmar i veckan.. Eller 4, beroende på om det varit tenta eller inlämningsuppgifter. Sen har jag spenderat all min vakna tid tillsammans med dem och när dom somnat har jag pluggat vidare.. Sen har jag ju även fått 2 barn under min studie tid som varit hemma ett år med mig. Fattar inte hur jag fått tiden att räcka till, haha :) Men valet angående dagis och sömnlösa nätter har varit mitt och jag är nöjd och stolt över hur jag lagt upp det hela trots att det var jobbigt. Jag har fått ut det allra mesta av mina barns uppväxt hittils och när jag ser tillbaka på det så hade jag inte velat ändra på något.. Och jag är ju än så länge godkänd i ALLT!!
 
Men mitt mål har ju alltid varit att få jobba med det jobb som jag älskar. Och att då få detta erbjudande, som är mitt mål är STORT. Jag skrek, hoppa och var galet glad. För vissa är ett jobb ett jobb. Men för mig innebär det ekonomisk trygghet och glädje i livet att få jobba med det som jag älskar. Jag har nått mitt mål med det jag slitit mot i 3,5 år. Nu är det bara ett vikariat på 6 månader. Men det är det bästa jag kunnat få. Det kommer precis när jag behöver det som mest. När jag är examinerad lärare får jag direkt jobba med det jag utbildat mig för. Sen får man hålla tummarna att det finns jobb att söka efter sommaren också :)
 
Så, jag är glad och tacksam över denna chans och möjlighet. Att jobba som lärare är fantastisk roligt och barn är fantastiska varesler som jag beundrar. 

Snart helg, igen :)

 
 
veckorna rullar på i en väldigt fart.. Bara man avklarat måndag och tisdag som också är dom längsta arbetsdagarna så tycker jag att det nästan istället går för fort. Har nu avklarat halva min VFU tid och jag lär mig mer och mer för varje dag som går. Det är intensivt att kombinera 8 h jobb, sen plugga och familjeliv. Skulle vara skönt att lämna jobbet när man lämnar det och inte behöva fortsätta hemma.. Men det finns i framtiden de :)
 
Hemma har jag haft sjuka barn, hög feber.. Men det verkar som att den försvann lika fort som den kom och skönt är väll det. Hösten Men idag känner jag mig faktiskt rätt pigg och håller tummarna för en hel natts sömn, ialf slippa vara vaken timtals som jag varit de senaste nätterna... Barnen har nog saknat mig en dels fast dom nöjer sig och har det toppen med pappa hemma.. Så jag längtar också efter fredag eftermiddag och ha hela helgen med barnen!
 
Så, ha en bra fortsatt vecka.
 
 
 
RSS 2.0