Vi fyra..

Gjorde ett kollage på oss fyra häromdan.. Albin är helt övertygad om att det är han på översta bilden med :P Men barnen har mest drag efter sin far, främst Albin så det är väll inte så konstigt :)

Rädsla

Över att när allt för tillfället är perfekt ska krossas i tusen bitar och man ska hamna på botten igen..

Fredag..

Om en vecka vid den här tiden så ser jag Lady Gaga live!! Så fränt :) Kommer bli en del shopping och det blir också bra!

Nu ska jag snart lägga mig, att jobba gör en verkligen trött! Blev förlängt i 3 veckor till! Så himla roligt, har hamnat i en fantastisk barngrupp. Och som jag värdesätter helgerna mer, myskväll med grannarna på Corner sen kröp vi ner i sängen och de somna på varsin arm och nu som sagt ska jag sova.. Imorrn ska jag bort till Linda och fixa de sista med håret :)

Så, sköt om er!

Min alldeles egna Kära syster

Hej på er!! Malin här, lillasyster till Marika. Tänkte sno systers blogg och skriva av mig vilken toppen människa hon är, berätta varför jag alltid söker tröst hos henne. När olyckan skedde med min bästa vän sökte jag tröst från marika på en gång för jag visste att just hon skulle få mig på fötter någon gång. Den dagen jag fick reda på olyckan tog Marika mig direkt ifrån stugan och bara satt och vaggade mig och pratade med mig för att jag skulle slippa tänka. Jag var i en sån chock så jag minns knappt inget från den dagen, men jag minns så mycket att Marika var där för mig,vaggade mig och berättade för mig att hon älskade mig. Det var det jag behövde, jag ville inte höra att jag skulle vara stark och det visste hon. Jag kommer aldrig någonsin tacka henne för all hjälp hon ger mig dagligen för det är så mycket hon ger mig. Ni ska bara veta vilken människa hon är, hon är den bästa människa jag någonsin mött. Jag är stolt över min syster och jag älskar henne så högt här på jorden. Jag skulle aldrig stå här idag om det inte vore för henne. Tack för allt min fina syster, jag älskar dig så mycket!! Och förlåt för att jag loggade in här men var bara tvungen, kram från din lillasyster Malin.

Morning

Gäspar och suckar.. 2,5 timmes sömn inatt. Dåligt de andra nätterna med. Fattar inte hur föräldrar klarar av att jobba 100 % när barna är små. Dels tröttheten, på jobbet och när man kommer hem. Känns som om jag missar så mycket av deras liv när jag är borta 8 timmar på en dag :/ Aja, en kopp kaffe och jag blir nog mer redo :)

Workout.

Åh herre. Tog mig i kragen och körde 45 minuter styrka hemma förut i solen. Det var som det ska vara, jobbigt, varmt o jävligt gött när jag va klar :)

Time for school..

En liten halv nervös Marika som ligger i soffan och kopplar av med barnen.. Fick ett samtal från rektorn som ville att jag skulle komma och vikariera i 2 veckor nu. Första veckan så är det planering som gäller och andra veckan så ska jag ta imot ett gäng elever och starta upp höst terminen. Glädjen och äran jag känner är enorm! Tacksamheten är också stor att jag fick chansen att göra detta. För mig blir det också en erfarenhet som inte går att lära sig på universitet. Hursomhelst, lite nervositet är bra. För då kämpar man lite mer!

Lördags nöje..

Grannens bror fråga mig förut medan han stod med ölen i hand "va blire för dig ikväll daa?" och tog sig sedan en klunk.. Ja, va blir de?! Tänkte på alla de saker jag skulle göra, slipa bord, vika in tvätt, fixa mat till kidsen men svarade "slappa i soffan" för att i alla fall kalla att jag va lite cool. Kanske skulle ha lagt till att avnjuta ett glas rött ;) Han suckade i vilket fall som helst.. Så så lyckad va den lögnen :P

Men något roligt har vi gjort idag ialf, tagit en cykeltur längs banan där vi fika och sprang i skogen :)



de två små..

Loreal Vitamino

 
Surfat runt ett par kvällar nu efter hårdvårdsprodukter. Allt tog slut på samma gång som jag hade hemma & billigt är det ju inte heller.. Jag har testat ett par olika, men Loreals serier är nog vad som passar mitt hår bäst. Jag har använt mig av serien för skadat hår när jag var blond.. Nu ska jag nämligen testa något nytt eftersom jag då och då nu färgar håret i en koppar ton.
 
Ialf, det jag skulle komma fram till var att baresso.se var MYCKET billigare än bla. Lyko eller Bangerhead som jag annars beställt hos. Värt att kika in people. Ni kan få balsam, schampoo och hårinpackning för bara 299 kr. Det är billigt mina vänner! Min beställning kan ni se här nedanför :)
 
 

Ring på vift..

När jag förra veckan grävde fick jag lov att ta av mig mina ringar. Närmare bestämt två, en silver ring och förlovningsringen.. När jag skulle sätta på mig dem tillbaka var förlovningsringen spårlöst borta! Fanns ingenstans i vardagsrummet där jag lagt den.. Jag brukar inte ha panik över bort tappade saker utan de brukar komma fram när de är redo ;) SÅ även denna gång! Markus skulle ta ut en plåt ur ugnen och satte på sig grillvanten som han tog ut från en kökslåda.. Och i den kände han något och kastade ut det på bänken.. Nu kan ni väll aldrig gissa vad som låg där va??!! ;) Men hur fan hamnade den där? Det är den stora frågan, jag tippar på Ella! Markus tror att det är jag som varit snurrig.. Nog är de roligt med barn!!

om sanningen ska fram..

 
 
så skulle jag kunna shoppa ihjäl mig på barnkläder. när det kommer till den punkten är jag nog direkt omöjlig.. vet inte hur många gånger jag fått pikar från Markus. Men jag älskar när barnen ser fina ut :) Och det finns så mycket fint. Kommer shoppa mycke fina höst/vinter kläder till ungarna när jag ska till Stockholm! De ser vi fram emot..
 
jag har just inget att skriva till er om, sitter bara med en massa tankar som jag inte kan skriva ner här. tänk va roligt ifall om ni kunde ställa frågor till mig istället som jag fick svara på. vet att jag frågade vad ni ville se mer av, någon svarade bakning, men sorry - har inte bakat ngt på två månader förutom chokladbollar :P
 
KRAM
 
 

Tisdag.

 
Jag sitter och kämpar vidare med min sommarkurs. Spytt ur mig en massa meningar, lärt mig huur mycket som helst.. Nu ska det rättas och finslipas ;) Så kanske denna morsa kan unna sig och sina kids lite mer ledighet innan allvaret drar igång. Albin stor trivs ialf på dagis just nu. Dom har skapat avdelningar baserat på ålder vilket jag tror ger mer tid till 3-4 åringarna.. Albin tyckte det var häftigt ialf att vara på "stor dagis".. Tänk er spänning när förskolan börjar då. Jag längtar lite (men är även livrädd) Men tänk er o få åka o köpa pennor, sudd pennskrin, skolväsa, packa mellis.. :)
 
Dag 3 då.
Frulle blev kvarg + varma hallon, en macka o vatten
Lunch blev en sallad samt en fjärliskotlett.
Och bara barnen kommer hem så ska jag käka mellis. Känns som att jag inte gör mycket annat än o äter ;)
 
Dagens träning blev en löprunda med Mackan. Samt backträning. Fy fasiken säger jag bara! Jobbigt, men skönt. Backträning kommer jag absolut köra fler gånger. Det om något kräver jobb.
 
Så, hoppas eran vecka fått en bra start. Roligt att ni kommenterat och diskuterat :)

Måndag

Dag 2 på nya kostschemat och utan godis.. Bra dag dock för lite vatten. Drog även med Markus på en promme. Albin somna så vi fick vända tidigare än väntat. Men själva mat och tränings tänket är igång igen & jag längtar till gymmet :)

Söndag..

Var och hälsade på min fina vän Linda förut.. Kort sväng, men Albin va trött. Hon hade gjort om sitt sovrum & det va verkligen jätte fint. Älskar ju också inredning och försöker så gott jag kan här hemma fixa till det. Längtar efter en ordentlig lön att slösa med ;) Imorrn är det dagis dags för barna.. Tror det kommer bli problem med Ella som just nu är väldigt mammig, men ändå väldigt självständig. Go brud är hon ialf! Jag känner lite ångest, för det är ju så skönt att ha dem hemma och bara ta dagen som den kommer.. Och det leder mig in på ngt en människa skrev på facebook om att unga mammor är bortskämda som lämnar sina barn på dagis trots att det är "sommarlov".. Mina barn som går på dagis har haft 8 veckors sommarlov, dubbelt så länge än vad de flesta barn har med äldre föräldrar.. Men om man inte har den möjligheten då? Och om man inte måste jobba så kanske man har andra problem så gör att man behöver tiden där.. Sen måste man betala fast dom inte är där så då kanske man känner att man vill utnyttja det.. Ja, jag vet inte.. Personligen så ville inte jag ha barnen där fast jag kunde och dom fick vara hemma länge och nu kommer det bli svårt med att börja igen. Men dom är bara små en gång och jag vill umgås med dem.. Gud va jag drog iväg här, men poängen är ialf att det är upp till var och en ingen ska dömma ;) Sen just orden unga mammor får mig att vilja spy lite. Finns det något otalat om oss att vi skulle vara sämre mammor? Jag tycker personligen jag är en sjuhelsikes morsa ;) Nej, skryt åsido men jag tror jag hade varit en sämre mamma om jag varit 10 år äldre.. Inte samma go, motivation, lekfullhet.. You name it!! Dela gärna av er med era tankar ni andra mammor eller ni andra med åsikter :)

Dinosarieland..

När vi va där nere var vi även till ett äventyrsland.. Där fanns en dinosarie park, massa karuseller och en vattenpark! Det var verkligen hur bra som helst :)

Bilder från Halmstd..

Hade fint väder 5 dar i rad så vi kunde sola&bada.. Det är mer än vad vi haft på hela sommaren..

Härlig dag..

Precis tagit en dusch, målat 20 naglar, peelat ansiktet, prövade en ny mask som jag hittills imponerats av.. Har ju katastrof hy :/ Nu chillar jag i soffan med kidsen. Varit i Karlstad idag och sett på bio, visste inte om Ella skulle orka sitta still men de gjorde hon och flera gånger skrattade Albin högt.. Så de va väldigt lyckat. Sen åt vi och shoppade lite! Semesterns sista dag imorrn och trots skit väder har vi haft de bra! Ser trots allt fram emot hösten, dock INTE vintern !

Mål

- skaffa gymkort, ska ske nästa vecka!! - träna 4 dar i veckan - sluta äta godis, varit sockerberoende i 2 månader nu så nu räcker de! - sluta äta vitt bröd, det är min stora last, älskar smörgåsar.. Mina mål, step by step..

Fighting

Alla kände vi medlidande och sorg, alla var berövade och arga. Somliga grät fast dom inte stod nära. Jag har gråtit, stöttat, sett människor med de finaste hjärtan försöka säga hejdå till en ännu finare människa på en begravning. Vilket var det jobbigaste jag gjort, ändå hade jag inga band knutna med Sandra. Men hon va min lilla systers bästa vän.. Hade jag en önskan så gick den till att spola tillbaka tiden.. I ett mörkare har vi famlat, men tillsammans går vi. Jag börjar äntligen komma på fötter. Men inte alla, dom famlar än och kommer aldrig bli hela. Jag berörs av varje ord min lilla syster skriver, hon är så duktig på att formulera tankar till ord. Gör ett besök och berörs, lämna en kram. De behöver hon!! http://maaaliiine.blogg.se/ ÄNDRAT, fel blogg. Nu kan ni hitta till den rätta :)

RSS 2.0