Sommaren är kort!

Hemma från Halmstad, där jag varje år samlar energi inför kommande höst och vinter. I år var det verkligen super mysigt och det kommer jag bära med mig i hjärtat och tänka på så fort jag möter jobbiga tider. Just nu är livet på väg uppåt och det samma med energin. Dragit igång med projekt här hemma som jag bara gått och dragit på! Fixat insidan på terassen, grävt upp vid infarten, beställt nya hall möbler och nästa vecka så ska jag slipa och måla om vårt köks bord.. Kommer bli såå fint!! Så, hoppas allt är bra med er och att ni också haft mysiga stunder som ni kan bära med er under mörkare tider.

motgång, medgång.

 
Jo, men så är det. För tillfället har jag mött väldigt mycket personliga motgångar det senaste & det har fått mig lite ur balans. Men det ska jag säga er, jag försöker ta det mesta med ro. Än har inget varit för svårt för mig att hantera. När det kommer till mig själv så tror jag att klarar jag det mesta. Värre är det när det händer någon annan något. Då är det hela så mycket svårare och jobbigare..
 
Men ialf, ikväll har jag haft världens mysigaste dag med min familj. Det hela avslutades med att jag, Albin och Ella kröp ner i sängen och jag läste en bok. Albin somna på 3 sekunder. Nu ska jag kolla runt om jag hittar någon intressant resa. Eller ialf något som man kanske kan åka iväg på under helgen. Resan till Halmstad förflyttas några dagar, Markus ska försöka snickra på altanen...
 
Kram
 
 

whatever life gives you, give it back 10 times more.

 
stolt över mig själv. tagit tag i mat och träning i 2 dagar. Visst har jag kunnat äta nyttigare, som skippat smörgåsen, men det va ju grovt bröd så det va ju en förbättring :) Efter att tränat hårt i 6 månader och sedan så sommarlov och falla ur rutiner så försvann lusten till träning totalt. Och muskler, det är en färskvara det. Har sån grym träningsverk i benen efter jag gjort utfalls övningar här hemma..
 
Vill bara tala om för er att jag kommer försöka bättra mig med inlägg, men just nu är det ganska mycket som sker. Så kram på er, som fortfarande envisas med att kika in här :)

Sol..

 
Va händer? Solen skiner!! Jag vill bada & bara njuta ute nu :)
 
Jo, tänkte på det här med min kraschade iphone.. Finns inget ont som för något gott med sig är ett motto som stämmer just nu. Jag har tagit fram min kamera och börjat ta kort igen. Samt att det väckt foto lusten i mig igen. Så härligt!! Hade så många bilder i min iphone på barnen och vårt liv. Visst är de smidigt att slippa ta med sig kameran, men bilderna blir inte alls lika bra eller fina.
 

Veckans utmaning.

 
Sätta ihop ett träningschema för att förflytta sig från träning på gymmet till träning hemma. Vad som är införskaffat är hantlar. Resten får fantasin skapa. Muskler är en mjukvara och det märks att jag inte tränat lika hårt/ätit lika bra de senaste veckorna. Vägrar ge upp det här, så nu jävlar ska de bli ändring!! Kommer dela med mig av hur jag tänker lägger upp de hemma när jag inte har tillgång till gymmet :)
 
 

Morning sunshine.

 
Jag lever, och då menar jag även om vädret suger. Va till leklandet i lördags med syster, Linda och barnen. Det var riktigt roligt :) Tvingade upp Linda i fritt fall & det var riktigt roligt att se de, hehe.. Sen va jag, Markus och ungarna till en lekpark igår och njöt av uppehållet.
 
Sen va vi iväg till BVC igår med Albin, han skulle på språkuppföljning från 2,5 års kontrollen. Men vad blir det med barn och mammor egentligen när man ska iväg på sånt? Barnen sätter sig på tvären och mammorna får panik över att dom inte visar upp sin "bästa" sida :P Innan hon kom hade jag och Albin långa dialoger men så fort BVC tanten kommer så kunde Albin bara råma som en ko.. Att jag inte dog där inne :P Men till slut började ungen snacka färger, former, saker och vad dom gör, storlek och allt sånt så Albins språkutveckling har verkligen utvecklats riktigt mycket. Och det fanns inget att anmärka på, han va jätte duktig och prata som man skulle i den åldern :) Och jag vet anledningen till det hela. Jag har slutat "översätta" för folk vad han säger. Dom får prata tills dom gör sig förstådda och då sker utveckling!
 
Tonåringen i familjen, dvs Ella sover än. Hon har ju vaken och lirar fram till 11 på kvällen så hon är precis som en tonåringen då hon sällan går upp innan 9 på morgonen. Men Abbe och jag är uppe innan 8. Myst med frukost och barnprogram. Nu lekar han med sina bilar och jag ska snart kidnappa honom till soffan och snosa lite innan ensamtiden är över :)
 
 
 
RSS 2.0