från ont till gott.


Albin, min lilla tjuskorv sover bredvid mig inatt igen. igår innan han slöt sina bruna ögon så lutade han sig fram och pussade mig. det är så jag smälter! Och Ella den lilla busungen, hon har tagit efter sin bror och lägger armarna i kors och säger "ajg" Och med de menar hon att hon är arg - jag skrattar nästan ihjäl mig när hon gör så. Ser alldeles för roligt ut :)

och på tal om roligt, Albin tog tag i min tröja förut och frågade - muckar du eller? VART har han lärt sig det? Ja, jag kan ju bara gissa ;)

Så nu innan klockan blir för mkt igen som alla andra kvällar ska jag krypa ner i sängen! :)

1 advent.


Och jag har inte tänt ett enda ljus. Dock tände jag adventsgranen och det är pyntat här hemma. Ska pyssla ihop ungarnas adventskalender imorrn, blir en mix a godis och några hårda paket :)

den här helgen har gett mig allt som jag så länge behövt. spontan utgång med mina fina vän Linda igår. Vi dansa, dansa o dansade lite till :) Och idag har jag bara myst med ungarna och så kom min fina familj hit och höll mig lite sällskap samt hade med sig lite julmat. Det kallar jag lyx :)
Så jag har inte pluggat ett skit under helgen - som jag egentligen borde ha gjort. Men det känns bra, jag behövde en break ifrån min plugg bubbla!

Nu blir de julkapps letande på internet :)




look at me.


I'm just being brave becouse I don't know how to act weak, asking people to help me, understand me..


it's twillight..



after I finished here I will go to bed for continue reading Twillight. It's kind luxury to get to read books like that in a course, the only thing I don´t like is that we only got like 7 days to read it, and considering the grammatic course and all other things I've got, thats a very little time..

And why I´m I writing on English? I have to practice my writing skills and enlarge my vocabulary. So way not gather fun with work?

Tomorrow finally Ida and Alva will come to visit us! We have all missed them, mostly me missing Ida a guess ;) And you know what, it shure doesnt feel like friday at all. Why cant I get the feeling "oh, it's finally friday and I can rest" No, it always feel like it's monday. But I hope that you have a nice and relaxing friday!

best regards, marika!

in the heart of a soldier.


efter lite motgångar så känns de som att jag är back on track :) att julpynta, bli ompysslad, baka lussekatter och bara ta dagen som den kommit gjorde susen! snart ska jag även krypa ner i sängen o läsa twillight :)
livet kan att vara bra underbart om man bara väljer att se de så! snart väntas en av de stressigaste tiderna, jul och allt va de hör till! men jag ska försöka hålla mig lagom och även vara ute i god tid! alla julklappar är redan planerade i mitt huvud - nu gäller de bara att klicka hem dom - gotta love the internet!



                              Min busgummsis som häromdan tyckte att jag skulle sluta plugga (:

thursday it is.


sitter och myser lite framför en föreläsning och snart är det dags för grupparbete. skolan & jobb rullar vidare som vanligt. det är jobbigt och jag börjar tröttna på att läsa - men jag får ha i åtanke att SNART är jag klar! Och den present jag önskat mig i studentpresent är rätt värd att kämpa för ;)

första snön har kommit också, det är mysigt men ungarna ser ut som Michelin gubbar och kan knappt röra sig när dem är ute. En tid inhomshus har påbörjats. För jag tycker inte ungarna när dem är så små får ut så mycket av detta. Men självklart finns de saker och göra också, så tro inte att jag är helt imot det! :) Längtar till jul och allt gott som ska bakas där till.. Undrar om man ska baka lite lussekatter under helgen kanske? Gud så gott .)

Nu får ni ha en fortsatt bra dag, de ska jag försöka ha :)

Dagis korten :)








Dåliga bilder, tagna med iphonen. Men man ser ju ändå :) Tyckte dom blev jätte bra! Fattar inte hur fotografen lyckas hålla ordning på dem o ta kort :P

..




"You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have"

måndagmorgon.


 Ja, det är verkligen en sann måndags morgon. Jag är sjukt trött, sömntimmarna har legat på minimum de senaste nätterna.. 3 tentor och sjuka barn klingar inte fint ihop! Albin är dålig tyvärr :/ Så idag blire soffmys, film o glass. Ella får åka till dagis o leka av sig lite, för trots att Albin är hemma måste jag göra lite skoluppgifter.

Sen hade jag ju lovat mig själv att när jag va färdig med de första engelska kurserna så skulle jag gå och boka tatueringstid :) Så den saken ska jag ta tag i under veckan. Måste bara erkänna att jag är lite rädd. Tänk om jag tycker de blir skitfult? Eller att de gör alldeles för ont? Men det ligger mig ju närmast hjärtat, så jag kommer nog älska de i vilket fall :)

RSS 2.0