Dag 5


Effektiv! Ja, de lyfter jag på hatten idag. Varit till Ikea och hämtat mer grejer till köket och inte nog med de har jag tränat, städat, rensat, handlat mat med två barn som var högt och lågt inne på affären, lagat mat och umgåtts ;) Så det är något jag är riktigt bra på, att vara effektiv! Efter att jag avslutat engelska kursen har jag fått så mycket energi tillbaka, älskar det. Älskar att ha mitt liv tillbaka!

Och på tal om de där med att handla mat med barn, ja, jag utsatte mig nog för något dumt idag när jag åkte och handlade med två övertrött barn som till råga på de fick varsin kundvagn att köra runt med. Men va är de med folk och deras blickar och kommentarer? Jag kan va likadan ibland då jag tänker - gud va skönt att det inte är jag. Men det finns nog inge värre än att få mer uppmärksamhet!..

love you, and you and me.







Alltid tillsammans <3

jag ska måla hela världen, lilla mamma..






Idag hade vi målarstuga här hemma, jag hade köpt ett kit på Ikea som duger gott och väl till barnen. Dom tyckte det va jätte roligt att måla med vattenfärg :) Albin fick till en jätte fin teckning med cirklar och streck som nu så fint sitter och pryder vårt kylskåp :) Och när den fått sitta där ett tag så kommer den hamna i Albins lilla låda, där jag sparat allt han gjort som han kommer få när han blir äldre.

Söndag

Blev utgång igår, dock va de lite folk ute med Dj:n va grym :) Tycker det är synn att folk gnäller på att parken i Munkfors bara tar hit dansband och när dom väl tar hit något helt annat så är det ingen som går ut i alla fall.. Då ska dom väll för fasiken inte gnälla heller! Jag hade roligt i alla fall och de va väll de viktigaste :) Idag har varit en mysdag, bjöd Ida och Alva på mat och sen har vi hälsat på våra föräldrar. Nu vankas de lite kvällsmat och mys framför tv:n. Hoppas ni också haft en bra helg!

Dancing on My own

Ikväll tror jag att jag byter ut jeans och topp mot klänning, låga klackar mot 15 cm, neutralt mot sotade ögon och mascara, hemma mamma mot party pingis ;) Så ser planerna ut nu ialf, men man vet aldrig va de kan ändras till. Att bara vara hemma är de bästa jag vet och ser inte alls fram imot en bakis söndag..

hur tänkte vi där?


Ikväll blev jag utsatt för utstöttning, sanna mina ord. Ella och Albin är närmare än någonsin och det är på både gott och ont. Albin vakar över henne hela tiden, måste ha koll över vart hon är. Han hjälper henne med mycket och är ibland världens bästa storebror, det är så jag blir alldeles till mig över hur snäll en sån liten människa kan vara. Ella älskar att vara med Albin, han är lite tuffare och kan göra saker hon inte kan, fast med hans hjälp - ja, då går ju det också.

Och tillsammans gaddar dom ihop sig mot mig, jag va dödstrött förut när klockan va 21.00 och ville sova och sa till dom att vi skulle lägga oss och mysa. Nej, svarade Albin och sprang iväg och ropade till sig Ella. Efter ett tag fick jag gå o kolla vad dom gjort, då hade dom skapat fika åt sig själva i köket och väntade bara på att Mamma skulle komma med saften..

Allt är ju inte bara röda rosor och gröna ängar heller, Ella är i en otrolig trots och Albin har väll inte kommit ur 3 års fasen riktigt. En stark vilja är inget ovanligt här hemma och ibland ryker dom ihop ;)


Fredags lyx

Det behöver inte va fläskfilé, lyxsallad, potatis och ett glas vin utan det här är nog snäppet bättre, nybakade tekakor till kvällis, ett glas mjölk och lite fil. Ungarna leker och avnjuter sitt fredags godis. Albin är överlycklig för han var med sin farmor och farfar till Leksaks affären förut och fick välja ut en leksak. Självklart blev det en av bilarna i Cars..

shoppilopp..


Yes, ikväll klickade jag hem ett par nya skinnbrallor, syrran har snott mina så dom lär jag väll aldrig mer att få se (; Sen blev det en underbart fin klänningen.. Under tiden jag spanade runt så försenades leverans tiden på den, antar den va populär.. Sen vart de lite annat onödigt trams som vi får se om de stannar eller åker tillbaka. Vill ju hemskt gärna ha en par overknee strumpor, har bara ena kompisen här hemma, den andra har försvunnit, precis som alla andra mina strumpor. Ja, nu har jag faktiskt hållt i shoppingtarmen länge och men tanke på vad mycke pengar jag sparar så måste jag slösa! (dumt och spara..?!..)


 

 

 

 

Onsdag..

Helt snusfri idag (: Dock blev de som jag trodde, trycke i mig en halv kladdkaka bara för att jag var sugen på något, tuggat tugummi har jag gjort frenetiskt också..

Imorrn ska jag ner till Universitetet igen, känns skönt att komma ner och träffa sina klasskamrater ibland. Estetiken känns bra, måste bara sluta tänka så enformigt, släppa loss och "think outside the box" liksom :) Men gud va lycklig jag är, känns som om jag fått livet tillbaka. Tid att umgås med vänner och familj och förkylningen är borta så jag kan börja träna igen (:

Del 1 färdigt

Överskåp färdiga, ny diskmaskin imorrn. Sen nya underskåp och bänkskivor kommer att komma på plats snart (:

Dag 4


ja, lite oväntat för er som kanske inte känner mig sådär jätte bra är väll att jag har en "last". Dvs, att jag har ett intag av nikotin varje dag. Inte något jag gillar med mig själv, men eftersom Markus snusar så blev det att en annan också börja?!.. Nu har han ialf slutat och jag har hakat på, nedtrappning pågår.. Så idag berömmer jag mig själv för att jag inte köpt någon ny dosa när den gamla tog slut imorse och jag hoppas jag inte kommer köpa någon ny heller.. Men fan va tufft de är!!! Det är inte "bara" känner jag. Konstant sugen på något och jag lär väll proppe i mig mängder av godis och annat dylikt.

Men vet ni, 8 tusen per år, eller 16 tusen kr tillsammans sparar jag och Markus och vi slutar! Det är ju sjukt mycket och helt klart värt att kämpa för!

Så, håll tummisarna för att jag orkar med det här nu (;

sol i sinne..


Åhh, har sjukt ont i ett öga, alldeles svullet och irriterat. Vad är det för fel? Jobbigt är det i alla fall, kan inte ha lins i och det gör mig till en halvblind höna.

Tisdag, ska läsa kurslitteratur nu och hitta på något som är en estetisk lärprocess.. Helgen har som vanligt gått snabbt och den har varit riktigt bra :) Del 1 av de nya köket kom på plats igår, killarna slet i 12 timmar och va så duktiga så. Snygg som fasiken blev de!

Jag och kidsen va ute igår och njöt av solen, jag tog mig en kaffekopp ute och det påminde mig om våren, den är inte långt bort nu!


Dom kallar oss spontana..

Kaos in da hause. Grannen och Markus har hållt på hela eftermiddan nu efter att Markus spontant kastat ut hyllorna. Hoppas det nya hinner komma på plats ikväll :)

Make a change..

Råå sugen på en förändring. Tänk om jag bara passade i mörkt hår, brun ala Marabou choklad. Det vore något det! But I guess jag får nöja mig med guld blond eller nått i den stilen? Får snacka med Linda när hon kommer hem från Finland så får vi se va hon säger. Det värsta är ju att när man när vill ha en förändring så ska den ske nu eller helst igår, hatar att vänta i kanske två veckor till.. Meen, en förändring får de bli! Och en klippning på de.

som en överkörd katt..


Jo tjena, halsont, huvudvärk, nackont.. Jag känner mig som en överkörd katt! De får bli en vitamin frukost, någon alvedon och lite massage så det förvinner fort! Det är samma visa varje gång jag slappnar av, kroppen blir liksom chockad över att den får sova :P

Igår spenderades eftermiddagen i Karlstad, vi planerade vårt nya kök, dvs nya köksluckor och bänk skivor, ska bara byta ut det gamla sen ska vi köpa några nya skåp system och fylla ut ett tomrum som vi har :) Underbart! Det är Lidingö serien vi ska ha, vitt och sen även med några glas luckor. Kommer bli jätte fint! Sen fick Albin en ny säng och Ella fick ta över växa sängen, den har hon sovit i första natten nu och lill tjejen sover än.. Albin var tvungen upp vid 8 för att se om hans nya sängen fortfarande stod kvar. Haha! Ska pyssla och göra iordning lite på Albins rum så ska ni få se hur det blev sen.

Sen köpte jag kläder på HM til kidsen, men vart fan la jag påsen? Irritersamt..

Nu ska jag käka och sen packa, en tur till svärföräldrarna och lite pulka tror jag står på schemat..

Vad vore jag utan dina andetag? Dag 3

Bra dagar verkar vara mer en vanlighet än ovanlighet här hemma just nu. Varje dag gör vi ngt mysigt och jag älskar de :) Imorse tog jag i barnen ett långt bad, mös sen i soffan och avsluta med en promme i solen. När vi kom hem hade Markus vaknat så vi gick ut och åkte skidor och traktor. Ifjol hade Albin ingen balans alls för att åka men nu åkte han fram och tillbaka längs gatan!

Imorrn har jag satt alarm på 7.30, ska iväg och träna. Har haft en grym träningsvärk idag och jag älskar det :) Så det lyfter jag på idag, min motivation. Satsar jag på något så kämpar jag verkligen för det, vare sig de gäller att klara av skolan, träna och så vidare. Men självklart är det riktigt jobbigt ibland också och jag total skiter i allt, men de va ju positiva saker jag tvingat mig själv att skriva i 30 dagar.. :)

 

8 år sen?

Kvällsmys

Herregud va stavfel jag ligger inne med när jag skriver! Hoppas ni tar er igenom att läsa ialf :)

Jag och kidsen har bakat idag, chokladbollar och vanilj bullar! Markus fick ta med sig ett gäng till jobbet att bjuda på.. Va över till Jenny för lite kvälls mys förut med barnen, Ida och Alva va också där. Det är så underskattat de där med en kaffe kopp och bara sitta och prata och kolla på när kidsen njuter av varandras sällskap!

Jag skulle vilja ha lite hjälp från er, kan ni snälla tipsa om maträtter? Inte för komplicerat! Just nu går de bara i de samma och jag är så trött på de.

Dag 2


Det gick lätt på gymmet och jag hade hur mycke energi som helst.. Körde ett intervall pass på crosstrainern, 20 minuter, 5 km och sen..

Mage
- vanliga situps 150 st..
- Situps, åt sidan och rakt fram på pilates boll. 15 x 3.
- Snabba situps 30
- Benlyft, tränar magen på så sätt att när benen faller ner måste du hela tiden spänna magen 10 x 3
Rumpa
- Utfall 15 x 2 Med vikter i händerna
- Ena benet uppe på en ball och böj den benet som är kvar i golvet, vikter i händerna. 10 x 3.
- "Kissan hunden" 10 x 3.
- "Bensving". Man står på alla fyra och drar den ena benet upp mot taget. 3 x 10 på vardera ben.
- Stå i 90 grader med rumpan, vikterna i båda händerna.. 3 gånger så länge som du orkar.
- Kliva upp och ner på en bänk (låter jobbigare och tar mycket mer än vad man tror) 15 x 3.

Ja, det var några av övningarna, idag fokuserade jag bara på rumpa och mage och nästa gång blir de armar och rygg.. Funderar du över någon övning så kan du bara fråga. Dessa kan man ju enkelt göra hemma också! Sen avslutade jag på löpbandet, endast fem minuter, va tvungen att pröva på liksom, aldrig sprungit på ett löpband förut men det gick ju det med :) Nu ska jag fortsätta städa och pyssla så det är fint tills jag ska hämta kidsen!

Dag 1.


Låt oss se, skulle vilja skriva att jag körde skiten ur tentan förut, totally rocked liksom. Men det har jag svårt att tro! Men 1 rätt det vet jag att jag har :) Men nu ska jag lyfta fram något som jag är så otroligt glad över. Imorrn ska jag plugga estetik och träna. Och sen tar jag helgen, en pluggfri helg som varar ändå fram till tisdag tillsammans med mina barn och Markus, som för ovanlighetens skulle har "helga på helga". När man jobbar fem skift som han gör så är han kanske ledig 1 helg av 8.. För vet ni, en sådan helg har vi inte haft tillsammans sen i somras. Jag har inte kunnat släppat taget om skolan en enda dag sedan jag började med engelskan i somras.. Så förstår ni lyckan inom mig? Bara jag och min fina familj har inga som helst måsten denna helg och vi ska bara vara tillsammans! Jag ska träna, laga got mat och mysa så rä sjunger om det!

Såå, har ni något positivt att dela med er? Något ni gjort idag som ni känner er väldigt nöjda med?


30 dagars utmaningen

Såå, är ni med mig? I 30 dagar nu så ska vi lyfta fram bra saker vi gjort varje dag. Jag glömmer lätt bort att uppskatta mig själv och ser oftast bara till mina brister eller misslyckande, ja, där jag inte är tillräckligt bra..

Men nu i 30 dagar så ska jag och ni får gärna hänga på här med kommentarer eller i er egna blogg skriva något bra. Har ni kanske tränat? Pluggat fast det suger? Eller är det något helt annat som att städat huset och tagit hand om en monster tvätt? Det kan i stort sett vara vad som helst, bara du känner dig nöjd över att du gjort det :)

För mig börjar Dag 1 imorrn och vi får väll se vad jag har att bjuda på! Har ju en tenta att sätta tänderna i i alla fall..

Tätt.



Dan för dan, före dan...

Ringde hit det tunga artelleriet idag, syster yster! Pluggade, lekte med barnen och lagade mat. Hon är att förbannat bra som står ut med mig hon :) Nog va de lite vårkänslor idag när Albin tog ut sin cykel, det var isigt med eftersom dom har sandat här gick de bra. Nu ska jag sluta undvika att plugga så go natt på er, jag blir nog vaken ngn timma till..

Change of plans.

Blev ingen knutfest, Linda och Viktor kom hit ist och sen gick vi in till Daniel och Jenny för lite prat. Ungarna fick knutgodis så nu är skåpen fyllda igen! Bådar gott inför tentan, är de ngt jag är proffs på så är det att skåp äta 24/7 innan en tenta. Sist visade vågen på +2 kg, haha :) Men man måste faktiskt ha godis om man ska plugga.

Men det har varit en bra dag, Ella har ä en gång varit duktig och gått på toa :) Imorrn undrar jag om jag ska ta hit syster för lite fotografering av ungarna.. Tål att tänkas på!..

lite av varje..


har mobil bloggat de senaste gångerna jag uppdaterat och då är det jobbigt att få till bra inlägg. Blir mer en kort resume. Men angående Knut och Knutgubbe Hanna, så tror jag det är något som är typiskt för våran ort samt några närliggande. Kanske även i fler orter, vad vet jag?! Men Knut går vi här ialf, vi klär ut oss och går och får godis av folk. Markus mamma kallade detta för att gå "Tranan" men då gav man bort godis till sina vänner ist. Är det något du känner igen då kanske?

Nu har jag äntligen duschat och tagit av platsen från tatueringen, den ömmar lite när jag tar på den men det är inte alls så farligt som jag trott att det skulle vara. Nu blir det dock ett par dagars ledigt från träningen, kör nog på igen efter tentan! Angående valet av min tatueringen så var inte motivet svårt. Ungarnas namn = en självklarhet, och frasen "with every heartbeat" har legat mig närmaste hjärtat sen jag hörde Robyn sjunga det. Det beskriver med få ord hur jag känner för Albin och Ella.

Haha, och förresten, vem va jag som gnällde på att ni inte kommenterar? Hur ofta kommenterar jag någon annans blogg? Knappt så jag hinner läsa någon annans. Men de enda jag ville ha fram va önskemål, just so you know! Och det fick jag, så de tackar jag för då!

Nu ska jag gå in i prepositionernas värld, sen vankas de fika hos Linda och en stor godispåse till mama, bra freda!!

Knut

Sitter i soffan och myser lite med min gubbe. En klasskompis tyckte att de vs komiskt att jag referera till honom som min "gubbe" och undra hur gammal han egentligen är.. Men han är ju lika gammal som mig, dock har han ju lite skägg ;) På tal om gubbar, idag har vi gått Knut gubbe hos mor&far och deras grannar.. Imorrn ska vi iväg på den årliga knut festen här! Hoppas på lite varmare temp, för ifjol var det att bra kallt!

Love of My life.

Nu är den på plats efter många timmars pysslande :) Är sjukt nöjd och det gjorde inte särskilt ont heller..

Morgonstund..

Åh, vad vi har blivit bortskämda med sovmorgon, Ella sover än och Albin har nyss vaknat och klockan är snart nio. Det tackar jag innerligt för! Så nu ligger jag här med ett pirr i magen, rätt nervös om jag säger så.. Om 2 timmar åker jag och gör min första tatuering, hoppas allt går bra o blir bra! Men först en dusch och en ordentlig frukost. Hör sen!

Utedag!

Kollade yr.no igår och det skulle bli 0 grader och sol. Perfekt för en ute dag :) Så vi tog våra pulkor och åkte till barnens farmor, där det finns en perfekt backe för Albin att åka själv i. Sen att vi blev bjudna på mat vart ju ett plus i kanten! :)

 

 

helgen har börjat..


Jo, som ni ser så håller jag på o pillar med en ny design. Bilder, dvs en annan header och en mer personlig meny kommer att komma.. så småningom. Och i och med att jag tagit denna från en sida så bestämde jag inte kodmallarna, så det är en massa fula gubbar överallt. störsamt va ordet!!

Idag har varit en effektiv dag, stor städat hela huset, sett föreläsning, pluggat och träffat vänner. Ida och Alva va här, men mina kids va så trötta så dom ville hellre mysa i sängen, socialt.. Imorrn har jag planerat en utedag på fm, pulka åkning.. Det spås bli sol och 0 grader imorrn så man får väll passa på! Och på torsdag, ja mina vänner. Då gör jag helt andra bullar (; Bilder kommer då!

Nu ska jag återgå till böckerna ett tag, sen blir de att krypa ner bredvid min man och glo på tv, eller vi kanske spelar lite super Maria på Wii, snacka om att jag är sämst!

Förresten, nog för att jag vet att ni är sämst på att kommentera när ni är här, men är det något ni skulle vilja att jag skrev mer om? Just nu känns de som att jag skriver mer för min egen skull, iofs, det är väll det jag gör, för att kunna gå tillbaka o läsa vad jag gjort de senaste månaderna. Men ändå, ni är ju några som läser och då kan de väll va roligt att bjuda till (:

Humor med prickar..

Trots att jag var omotiverad imorse åkte jag iväg till gymmet. Väl där gick allt fel, någon ockuperade min maskin, efter 30 min väntan fick jag äntligen kliva på. Knappa in intervall pass och drog igång, gick tungt.. 6 min in kliver en människa rakt in i min maskin och jag tvingas nöd stanna. Och det nollställer min maskin! Baah! Då gav jag upp, åkte hem och sura.. :P Hade behövt bli av med lite agressioner idag, fullmånen höll mig vaken vilket har lett till en sur Marikis :P Jeje, nya tag på onsdag!

underbara helg..














Mellan skidtävlingarna på tv:n idag drog vi med oss kidsen ut för att åka lite bob, visst fanns de inte mycket snö vilket innebar att mamma, pappa och moster fick agera fart istället. Men mysigt var det och riktigt roligt. Ella, som ni ser grav upp de hela på slutet och fick dra in och sova, men jag, mamma, Malin och Abbe fortsatte turen en stund till och utforskade en till backe. Albin skrek - kom igen daa! När jag kämpade mig upp för backen med honom bakpå bobben :P Ja, ett underbart avslut på en underbar helg och denna veckas väntas en del spännande saker också ;)

haha, så himla epic.


på förra bloggen så hade jag en kategori, mest för mig själv men ialf som handlade om träning. Och hur många inlägg blev de, 2 kanske.. Sen rann de ut i sanden.. :P
MEN denna gång är de andra bullar, kan ju alltid intala sig själv ialf. Men jag känner mig riktigt på! Sen om Ida skulle skaffa sig ett kort så vi kan träna tillsammans gör det ju bara ännu bättre :)

Idag var det först kondis i 25 min som gällde, prövade på ett intervall pass på orbitreckern som verkligen var skit jobbigt. 30 sek vila o 30 sek ös. 18 intervaller hann jag med. Sen efter de va de fokus på mage, rygg o ben. Brukar köra varanan gång när jag är iväg så imorrn blir de armar, rygg och mage.

Om det är någon av er som har tips på hur man får större rumpa får ni gärna dela med er :)

ser ni vem de är?



Jo, men visst är det lilla (stora?!) Abbekorv <3 Här var han inte gammal, kunde varken gå eller stå utan stöd. Nu har jag en verklig person, men egen vilja, eget tänk och egna ideér. Han säger - jag älskar dig mamma och ger mig en puss på kinden. Han kramar mig för att han vill och älskar att busa och gosa. Han fyller 3 år om mindre än en månad och ska då få sina första skridskor. Vet ni att det inte går en dag utan jag tänker vilken lyckligt lottad människa jag är som har Albin och Ella i mitt liv. Visst är det tufft vissa dagar när dom inte är på humör, men ärligt talat, va gjorde jag utan dem? Festa runt och spenderade pengar på inget av värde? Nej, det där har jag verkligen växt ifrån. Jag trivs så otroligt bra som jag har det. Den största lyckan här i livet är ens familj, och ovan ser ni den som gav mig det. Ella kom 17 månader senare och fulländade det hela.

Och visst är Ella lite lik Albin på bilden? Tycker dom börjar påminna om varandra mer och mer :)

Mamma ledig vs studerande?

Livet på en pinne.. Fast jag studerar 100 % så försöker jag leva livet som mamma ledig. Så nu när kidsen somnar, måste kolla klart på filmen först ;) Så ska jag inta plugg position. Helgen hittills har varit väldigt mysig, va till badhuset igår och det älskade barnen så det blir fler gånger :) Sen 60 års kalas och idag gymma jag en sväng och hem och mös med nybakat bröd. Tro inte att jag är super kvinna här nu, brödet köpte jag på Konsum ;) Sen har vi bara myst och även käkat pizza hos mamma.. Älskar livet just nu!

Det här med toa..

Albin blev ju blöjfri i Maj-Juni någon gång och då även på nätterna. Det hade vi till stor del att tacka grann pojken för då han också slutade me blöja.
Ella har ju också börjat vilja sitta på toa, ibland blir de nått och ibland inte. Hon vill ju göra som sin bror :) Men idag kom och till mig, sa kissa och gick till toan och väl där gjorde nr 2. Så duktig! Det underlättar en massa när man har ngn att ta efter. Så om det går bra till sommaren kanske vi har två blöjfria barn här hemma, skulle va skönt o slippa tänka på att dra på de så fort man ska ngn stans, men jag ska heller inte vilja de för mkt så de får omvänd effekt - ta de som de kommer :)

Citat..

"aj mina pupper" - Albin under ett skojbråk. Att jag inte dog av skratt!

"älskling?" en glad mamma svarar jaa? "jag talar med Ella nuu". Jaha, okej, tack för den!..

"Jag kan inte sova, jag sov ju igår". Albin favvo citat när jag säger att de är dags att sova.

Ella hade fått på sig sin pyjamas som har zebra ränder. Albin sa då "Åh, Ella är en antilop". Nej, en zebra Abbe. "jaha, seee bra"

Fortsättning följer, for shure!

Träning..

Pappa va snäll o va barnvakt idag så mamma och jag drog till gymmet :) Blir en tur imorrn samt fredag också! Känns så härligt att va igång! På lördag och söndag ska jag dra med mig syster och barns och bada i Hagfors, hoppas det är varmt i vattnet ;) Livet, trots tentan så gör mig till en konstant ätande suris är faktiskt bra just nu! Sommarens planer planeras och jag läängtar efter vår!

Bra start..

Igår va vi till Karlstad, vi åt och kollade på Breaking Dawn. Den va riktigt bra :) Lyckad kväll med andra ord! Detta var nog första eller kanske andra ensamtiden för mig och Markus sedan Albin föddes.. Och han fyller 3 snart :P Men trivs man bäst hemma med familjen så gör man men jag har även insett att vi måste umgås vi också så man inte bara tar allt för givet :) Och idag gick jag upp vid sju och åkte iväg till gymmet, så himla gött :) Träna en timma och kom hem till nyvakna barn. Ska försöka komma iväg resten av veckan också, planering är a och o just nu för att få allt gå ihop inför tentan så tidiga pass är det som passar bäst :) Hoppas ni också haft en bra start på det nya året! Jag känner mig tusen kilo lättare efter alla beslut och att jag börjat tänka på vad jag vill. Kan va bra med en nystart såhär ibland!

halo



t r y i n g   t o   b r e a t h

första utedagen på länge..



åhh, äntligen har de kommit lite snö! :) Vart så glad imorse när jag såg de så på eftermiddan så gick vi ut o byggde en snöhäst och tog oss en pulka tur. Får nog bli en favorit i repris imorrn om de inte regnar bort. Och senare på kvällen så ska vi iväg på bio o äta gott i Karlstad tsm med Linda och Viktor. Bra start på 2012!
Vi firade nyår hemma med fina vänner och tre rätters, Albin var uppe till 12 slaget och sköt raketer med oss :) Dyrt nöje det vill jag lova.. Vi utlovade lite nyårslöften och vissa var väll bättre än andra, men är det det man vill ha så är det väll så ;) Mina var att ta med kort o skaffa gymkort, kort togs idag och gymkortet blir imorrn! :)

RSS 2.0