Abbes födelsedagsbak.

Tänkte bara dela med mig av Abbes tårtor, som faktiskt blev goda. Mellan lagren va de dumle mousse och hallon mousse.

För att göra dumle mousse:

Smält ner 25 st kolor i 3 dl grädde. De får absolut inte koka! Ställ i kylen i 5 timmar, så gör den gärna kvällen före och sedan vispar du ihop det!

Hallon mousse:

3 dl vispad grädde, häll ner frusna hallon (har du färska är väll de ett plus i kanten) och vispa sen igen.

Att blanda sur och sött är verkligen en bra kombo :)

Ovan tårtorna hade jag lagt oblater som jag beställt på nätet. Under dom måste de finnas rikligt med grädde så dom smälter och blir ätbara!



Kommentarer
Sandra - Mamma till Wilmer och Joline

åh va gott det lät!

2012-02-16 @ 09:47:47
URL: http://sandrasblogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0