mitt dröm mål.

 
Mitt dröm mål med att gå ner i vikt och börja träna var att kunna ha ett par taighta jeans och en enkelt vitt taight linne. Det är nog även den snyggaste klädstilen jag vet. Fräsch och enkelt.
Och idag så kan jag ha detta, samt andra plagg jag bara kunde drömma om, som klännigen nedan. Har ni någon dröm när det gäller träningen?
 


Kommentarer
Hanna

Du är såå fin Marika! Jag längtar så efter den dag då jag kommer i mina "gamla" kläder igen!

2012-06-25 @ 06:39:27
URL: http://barahannah.blogspot.com
Amanda

Mitt mål är också att kunna ha tajta jeans, utan att kvävas och utan att det ska vara obekvämt :) först satte jag upp ett mål i kg men insåg att det inte var det viktigaste! Jag vill vara stark och frisk (och känna mig snygg ;)) helt enkelt :)

2012-06-25 @ 09:32:23
Bella

Så fin du är Marika! Jag blir imponerad av dig varje gång jag kikar in här, du verkar vara en såndär "super-morsa" Du inspirerar, med både träning och som mamma! :)

Min dröm med träning är att jag en dag ska kunna känna att fan så skönt det ska bli med en löptur, istället för neeeej jag orkar inte ;)


2012-06-25 @ 15:15:38
URL: http://bellsibullsi.blogg.se
Sandra

Ja, du vet ju redan att du inspirerar mig. Att du pallar ha så många järn i elden samtidigt som du är en otroligt bra mamma. Du imponerar och inspirerar.

Min dröm vore först och främst att komma tillbaka till den form jag hade på gymnasiet. Har aldrig varit speciellt smal, men oj vad mkt roligare det är att klä sig när de snygga kläderna i garderoben passar och magen inte väller över. Det är mitt första mål, sen får vi se hur långt jag har vilja och motivation att gå! :)

2012-06-25 @ 20:45:20
URL: http://lifeasiknowit.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0